Prezentare HAPPY KIDS STAR CLUB


Centrul educațional HAPPY KIDS STAR CLUB își desfășoară activitatea într-o casă frumoasă, primitoare, cu spațiu verde în jurul ei, unde copiii se pot juca, cu dotări specifice în domeniul IT, platforme educaționale interactive, cu dascăli profesioniști și iubitori de copii care își propun să deschidă copiilor porțile către lumea imaginației, creativității și dorința de a experimenta și descoperii lucruri noi
created by dji camera
IMG-20190822-WA0029
PERSONALUL CLUBULUI
Educatoare tinere, motivate, iubitoare și atente la nevoile copiilor,
Profesori specialiazați și cu experiență în activitatea cu copiii mici,
Îngrijitoare iubitoare, vesele și blânde.
GRUPE DE COPII (copiii cu vârste cuprinse între 6-11 ani)
• Grupa 6-7 ani
• Grupa 8-9 ani
• Grupa 10-11 ani
After school-ul HAPPY KIDS SLATINA!
DOTĂRILE CLUBULUI EDUCAȚIONAL HAPPY KIDS
Centrul educațional HAPPY KIDS STAR CLUB funcționează într-o casă frumos amenajată, situată într-o zonă liniștită (Cartierul Primavera) cu 4 camere, iar în curte spațiu verde cu loc de joacă pentru copii .
Tabla interactivă touch board plus – ce utilizează tehnologia Infrared digitală care oferă precizie în recunoașterea scrisului de mână.
Aplicația Workspace - este un pachet software ușor de folosit care include mii de imagini și resurse pentru a crea lecți interactive.
Workspace pune la dispoziție peste 10000 de resurse digitale de predare, de la matematică până la arte sau științe.
Software educational MozaBook Classroom Multilanguage, extinde instrumentele didactice prin opțiunile de ilustrare, animare și prezentare.
Conținutul interactiv spectaculos, aplicațiile integrate de dezvoltare a competențelor, de ilustrare și de exersare, cât și laboratorul virtual stârnesc interesul copiilor și ușurează înțelegerea și însușirea noțiunilor predate la școală.
Curtea este amenajată cu leagăne, trambulină.

Untitled_1.1.1
Untitled_1.3.1
AVANTAJE:
• Calitate mult mai bună a studiului.
• Mai puține ore în fața televizorului și în fața tabletei, telefonului.
• Dezvoltarea unor noi abilități de comunicare, socializare, jocul în echipă.
Activitățile desfășurate în Clubul Educațional HAPPY KIDS STAR CLUB îi stimulează pe cei mici să își găsească noi interese, oferind ateliere de pictură, dans, muzică sau activități sportive și permitându-i fiecărui copil să își descopere și să își dezvolte talentul.
• Un mediu sigur după scoală.
Părinții își știu întotdeauna copiii în deplină siguranță, deoarece mediul în care sunt la after school este cât se poate de sigur.
În plus, acesta oferă garanția faptului că fiecare copil care participă la after school beneficiază de supraveghere permanentă.
• O mult mai bună capacitate de a relaționa.
Participând la activitățile desfășurate în Clubul Educațional HAPPY KIDS STAR CLUB, copiii reușesc să relaționeze mult mai bine atât cu colegii, cât și cu adulții. Acest lucru îi ajută să simtă sentimentul de apartenență în comunitate și să se descurce mult mai ușor pe viitor.
After school-ul HAPPY KIDS SLATINA!
WhatsApp Image 2020-08-19 at 22.58.09