Activități Club Educațional și Tarife


PROGRAM ZILNIC 11:00-17:30

Tarif After School 250 lei/saptamana incluzând servicii educaționale, masa de prânz și gustarea.
• 11:00 - 12:00 - Preluarea copiilor
• 12:00 - 12:30 - Activitati recreative si jocuri distractive
• 12:30 - 13:00 - Servirea mesei de prânz (meniu catering)
• 13:00 - 14:00 - Recreere in curte, jocuri de echipa, sah
• 14:00 - 16:00 - Efectuarea temelor sub supraveghere
• 16:00 - 16:15 - Servirea gustarii
• 16:15 - 17:00 - Activități opționale incluse în taxă
(Art&Craft, Hand made, Hai la joc!, Club de lectură, Ateliere de mini-tehnică, de pictură, origami, colaje)
Activități opționale cu taxă (limba engleză, germană, dans, balet, cursuri de dezvoltare personală pentru copiii, yoga pentru copii)

Descrierea activităților de tip after school.

Activități educative - constă în integrarea copilului în programul zilnic, sprijin pentru efectuarea temelor de a doua zi, organizarea de jocuri educative corespunzătoare vârstei, facilitarea relațiilor înterpersonale dintre copiii.
Activități recreative - constă în dirijarea jocului îndividual sau colectiv, organizarea diverselor ateliere creative, în funcție de opțiumea fiecărui copil. Activitățile ludice reprezintă un element de sprijin în educație, la copilul mic, multe deprinderi și cunoștițe sunt dobândite prin joc, iar valorificarea acestui instrument informativ-formativ conduce la formarea personalității copilului, având un incontestabil rol terapeutic.

La Centrul Educațional HAPPY KIDS STAR CLUB ne punem intenția să creăm un cadru asemănător unui mediu familial, astfel încât copilul să nu simtă lipsa părinților, să se joace, să se bucure de prezența copiilor de aceeași vârstă, să petreacă timpul liber într-un mediu armonios, recreativ, în care să desfășoare activități care să vină în ajutorul dezvoltării abilităților specifice vârstei.